19 nov. 2012

Ett grönpepprigt experiment

En av de goda sakerna jag ändå gjorde i helgen var faktiskt denna pajen. Jag älskar grönpepparsås! Och jag vet att quorn i grönpeppar är smaskens. Så, det blev helt enkelt quorn och grönpeppar i äggstanningen! Äter du kött kanske någon fågel kan vara ett alternativ.

För en paj behövde jag:
 - skal (se tidigare pajrecept)
- 1 påse tinade quornbitar
- önskad mängd grönpeppar
- äggstanning gjort på 3 ägg och 3 dl grädde och lite salt.

Det var svårt att få grönpepparkornen att sprida ut sig. De samlades liksom i klumpar, något som dessvärre inte alla i sällskapet gillade, särskilt inte hon med tandställning. Så varning: undvik grönpeppar om du har tandställning!

Efterrätten som Paulina gjorde blev ljuvlig, den kommer i ett senare inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar